İbrahim Baltacı Ortaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlere saygılı, ülkesini seven, bilime ve gelişmeye açık, hoşgörülü, çevresiyle uyumlu, ailesine bağlı ve büyüklerine saygılı, hayata ait temel becerilere sahip, bilgiyi davranışa dönüştürebilen… Bir öğrenci,bir gençlik, bir nesil yetiştirmek.

Misyon: Çocuklarımızın, öğrencilerimizin ve anne¬ – babaların ihtiyaç duyduğu her türlü bilgi paylaşımı, geçmiş ile geleceği birlikte ele alan bir yaklaşım ( kök, mazi, ati ), pedagojik ilkelere uygun kaliteli eğitim, Türkçeyi doğru ve güzel konuşma, öğrencilerin hedeflerini geliştirme yolunda samimi, fedakâr bir takım çalışması…

Başarılar: 2021 yılı LGS sınavında 14 öğrencimiz FEN Liselerine yerleşmiştir.

Saatler: 08:30-15.10
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuza diğer mahallelerden özel servis ile öğrencilerde gelmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021 yılı LGS sınavında 14 öğrencimiz FEN Liselerine yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda 2021-2022 eğitim - öğretim yılı sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmiş olup kazanan sınıfımızdaki öğrenciler madalya ile ödüllendirilmiştir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında eğitim faaliyetlerinin ilki olan Akıl ve Zeka Oyunları 30 Aralık perşembe günü 15.30 yapılacaktır.

WEB - https://ibrahimbaltaci.meb.k12.tr

Adres - Hacıenbiya mah. Sezai Şimşek Caddesi No42 Şereflikoçhisar/Ankara

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. Okul çevresinde doğalgazlı kaloriferli evler bulunabilmektedir.

Adres - Hacıenbiya mah. Sezai Şimşek Caddesi No42 Şereflikoçhisar/Ankara

Ulaşım Okulumuz Şereflikoçhisar terminaline 10 dakika yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 150 km uzaklıkta, ilçe merkezinde yer almaktadır.